Festival zdravlja

  • 22

  • 24. i 25. septembra 2015. godine od 10 do 20h, u Domu omladine, Makedonska ulica 22, biće održan 12. Jesenji „Lilly apoteke” Festival zdravlja Beograd 2015. pod sloganom „UČINITE DANAS NEŠTO DOBRO ZA SVOJE ZDRAVLJE!”. Ispred poliklinike PARK MEDICA predavanje će održati Doc. Dr Svetlana Janković Ražnatović,specijalista ginekologije i akušerstva GAK „Narodni Front“,  u četvrtak 24.09.2015.godine u 15:20h sa temom TEHNIKA PODMLAĐIVANJA GENITALNOG TRAKTA KOD ŽENA.

Na manifestaciji će učestvovati domovi zdravlja, privatne ordinacije, bolnice i apoteke, farmaceutske kuće, fitnes, wellnes i banjski centri, proizvođači zdravih proizvoda, etno sela, svi oni koji se bave zdravim stilovima života kao i naša klinika.

Za mališane će biti organizovan „Dečiji kutak”, gde će oni moći da crtaju i učestvuju, a biće predstavljen i međunarodni projekat „Bolnica za medvediće”, gde deca mogu da donesu omiljene igračke na „preglede”, da razgovaraju sa medicinarima i studentima i razbiju strah od „belih mantila”.

U okviru festivala biće održano nekoliko tribina koje će voditi predstavnici medija, a svakih pola sata na bini će se smenjivati programi vežbanja namenjeni za građane svih uzrasta, učestvovaće veliki broj dečijih sportskih klubova, biće prikazane masaže, druzenja mališana, dok će u posebnoj sali biti održavana predavanja najeminentnijih stručnjaka iz oblasti medicine, sporta, relaksacije, nege. Biće održane i degustacije zdravih proizvoda i upoznavanje posetilaca sa proizvodima i uslugama izlagača.

Autor: Ranković Ana, visoki strukovni fizioterapeut – specijalista
Poliklinika PARK MEDICA

PROGRAM FESTIVALA:

Preuzmite prvu stranu                    Preuzmite drugu stranu